dgtle ingrs zkn commctietrjct 2.0

dgtle ingrs zkn commctietrjct 2.0

INDIGI is een ingenieursbureau gespecialiseerd in digitalisatie van de productieomgeving. Samen tekenden we hun nieuwe communicatietraject uit, en dat is verrassend genoeg niet louter digitaal…

analyse
blank
strategie
blank
implementatie
blank
optimalisatie

✔ strategische workshops

✔ strategische inhoudsbepaling   

✔ gerichte advertenties

✔ content marketing

✔ beursmateriaal

✔ full-responsive website

✔ newsletters

✔ implementatiebegeleiding

✔ …

Change of plans name

INDIGI maakt deel uit van de DD Engineering group. Om dat duidelijker in de verf te zetten, gaan ze voortaan als DD Digital door het leven.
Zelfde mensen, zelfde passie, zelfde expertises, maar nu gewoon onder een andere naam.

DD Engineering vroeg ons mee te denken en werken aan dit mooie verhaal. Je leest daar hier meer over.

blank
blank

strategische workshops

Productievloeren digitaliseer je niet zonder een plan. Communicatietrajecten ook niet. Aan de hand van strategische workshops en marktonderzoek bepaalden we het wat – wie – hoe – wanneer en goten dit in een duidelijk adviesverslag.

blank

full-responsive website

De hoogstaande, digitale oplossingen van INDIGI munten uit in hun gebruiksgemak en UX, hun website kan dus alleen maar volgen.
En net zoals de digitale dashboards die ze creëren, is ook de website perfect te bekijken op tablet en smartphone.

blank
blank

klassiek (hartje) digitaal

INDIGI verbindt de klassieke engineering met het digitale tijdperk. We trokken deze lijn door en combineerden klassieke met digitale communicatiemiddelen.
Via printbanners en andere offline tools worden nieuwsgierigen via QR-codes naar de specifieke landingspagina’s op de website gebracht. En via ingenieuze tags kunnen we nu ook meten welke offline én online tools het beste werken. Deze data wordt vervolgens gebruikt om blijvend te optimaliseren.

blank

tastbare flyers

De wereld wordt alsmaar digitaler, industrieën ook. Maar tastbare communicatie zoals persoonlijk contact en flyers blijven belangrijk.
We ontwierpen doelgerichte flyers waarin we het digitale met het klassieke verbonden en zorgden bij het afdrukken voor een klassevolle afwerking. Want als je diensten en producten kwalitatief zijn, moet je communicatie dat ook uitstralen.

blank
blank
blank

gerichte advertenties

Waar zit je doelgroep? Waarin is die geïnteresseerd? Met welke boodschap komen we naar buiten? En hoe vertalen we die boodschap?
Gericht adverteren is niet alleen een kunst, het is een noodzaak. We brachten alle input in kaart, identificeerden de beste kanalen en stelden gerichte advertenties op.

blank

Bij BDDB zijn we erkend dienstverlener van de Vlaamse Overheid. Dit betekent dat KMO’s voor het gepersonaliseerde advies en de bijhorende implementatiebegeleiding tot 30% financiële steun kunnen krijgen via de subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid (KMO-portefeuille).

happy engineers

BDDB dachten erg constructief met ons mee en gingen daarbij verder dan wat ik van andere bureaus gewend ben. Zowel wat betreft de grote lijnen als de details. Dankzij hun expertise tilden ze onze communicatie naar een hoger niveau. Wij opteren alvast voor een langetermijn samenwerking!

-Han Desimpelaere

Managing Director

blank

INDIGI is een ingenieursbureau gespecialiseerd in digitalisatie van de productieomgeving.
Hun expertise team ondersteunt allerhande bedrijven actief in zowel proces als discrete manufacturing bij hun transformatietraject richting Industry 4.0.

Locaties: Gent – Ieper – Grobbendonk

Website: www.indigi.be

* In functie van het project doen we indien nodig beroep op externe partijen. Als onafhankelijke speler zijn we aan geen enkel bedrijf, organisatie of bureau verbonden. Voor dit project werkten we samen met Handlangers.

INDIGI gaat voortaan als DD Digital door het leven. Ze maken immers deel uit van de DD Engineering Group, en willen dit hiermee duidelijker in de verf zetten.

Happy engineers, dus vroegen ze ons om mee te bouwen aan dit nieuwe hoofdstuk. Je leest daar hier meer over.

blank

cases

blank
DD Engineering
hands-on communicatie voor DD Engineering

  analyse
  strategie
  implementatie
  begeleiding & optimalisatie

blank
ESTEE Coating Solutions

geslaagde rebranding voor dé specialist in poederlakinstallaties

blank

Keulen-Zingem

(st)rijd mee tegen mucoviscidose

contact

marketing communicatie advies - BDDB Koen De Brouwer

Koen

koen@bddb.be

0484 75 79 74

Meer weten? Afspraak maken?
Contacteer ons gerust. We helpen u graag verder.