hands-on communicatie voor DD Engineering

DD Engineering (DDE) is een multidisciplinaire engineering groep uit Ieper. Sinds 1991 zijn ze uitgegroeid tot een innoverend ingenieursbedrijf gespecialiseerd in vier grote pijlers.

Als ingenieursbureau beseffen ze dat engineering-expertise alleen niet volstaat. Een duidelijke, no-nonsense communicatie in mensentaal is ook onontbeerlijk.

analyse
strategie
implementatie
optimalisatie

✔ strategische workshops

✔ huisstijl, …

✔ full-responsive website

✔ content marketing

✔ pptx

✔ brochure

✔ Facebook advertising

✔ begeleiding doorheen het jaar

✔ …

we denken mee

De ingenieurs van DD Engineering denken graag mee met hun klanten. Laat dat nu net zijn waar wij ook voor staan.
Vanaf het prille begin legden we onze koppen samen in strategische workshops en tijdens periodieke meetings. In elke fase dachten en denken we mee.

De toekomstvisie van DD Engineering werd (o.a.) vertaald naar de lancering van vier volwaardige business units met elk een specifieke engineering-specialisatie.

huisstijl

Dankzij de nieuwe huisstijl heeft elke business unit nu zijn eigen identiteit, terwijl de onderliggende band met het overkoepelende DDE (en dus ook de andere business units) duidelijk is.

Nieuwe pictogrammen zorgen voor een specifieke toets per specialisatie. Tegelijkertijd blijven deze perfect herkenbaar over de ganse engineering groep.

nieuwe tagline

De nieuwe strategie bracht al gauw de noodzaak van een nieuwe tagline aan het licht. Dat het over engineering en productielijnen moest gaan please, maar graag met wat extra cachet.
“Engineering the factories of tomorrow” was geboren.

website staat
centraal

De nieuwe website heeft per business unit een eigen minisite, incl. specifieke blogposts en dito referenties.

Goeie ingenieurs vinden is geen kinderspel, dus kreeg ook het jobs-gedeelte speciale aandacht.

Facebook advertising

DDE zkt ingrs.

DD Engineering wil blijven groeien. De aanwerving van goeie ingenieurs is daarin noodzakelijk. We hielpen hen o.a. via gerichte advertenties op Facebook.

sales tools

Een engineering project wordt niet zomaar aan de eerste de beste partij uitbesteed. Als ingenieursbureau moet je expertise en geloofwaardigheid uitstralen.
We dachten mee met DDE en vertaalden alles o.a. in een knappe presentatie en dito folder die hun expertise(s) en passie voor techniek uitstraalt.

Bij BDDB zijn we erkend dienstverlener van de Vlaamse Overheid. Dit betekent dat KMO’s voor het gepersonaliseerde advies en de bijhorende implementatiebegeleiding tot 30% financiële steun kunnen krijgen via de subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid (KMO-portefeuille).

Blije klanten

“Een samenwerking die een pak verder reikt dan wat we verwacht hadden.”

- Niels Colson

Managing Director

Cases
van klanten

RouteYou

Beter en mooier op pad met RouteYou

  analyse
  strategie
  begeleiding & optimalisatie

Welbi

Helpende handen marketeer
om de hoek

DD Engineering

Engineering the factories of tomorrow

evidence-based

specialisten in strategie

100% gericht op impact