Strijd
||
Rij
||
Loop
||
Sponsor

mee tegen
mucoviscidose

– 02 / 09 / 2023 –

Scroll down

Op 2 september 2023 kan je met “Elke zucht telt!”opnieuw een serieuze sportieve uitdaging aangaan ten voordele van de strijd tegen Mucoviscidose.

 

Na eerdere succesvolle acties Parijs-Zingem en Keulen-Zingem wordt er deze keer 325km gefietst, van Calais aan de Opaalkust via het Zeepreventorium in De Haan tot in Zingem.

Over Elke zucht telt

Elke zucht telt vzw zamelt geld in ten voordele van de strijd tegen mucoviscidose.Twee jaar geleden organiseerden ze zo een fietsrit van Keulen tot in Zingem waarbij het mooie bedrag van maar liefst € 73.973 werd ingezameld. Dit ging integraal naar de Mucovereniging, de vzw die zich dagelijks inzet voor een beter, langer en gelukkiger leven voor alle mucopatiënten.

€ opgehaald bij de vorige editie (Keulen – Zingem)

Mucoviscidose is een ziekte met een heel grote impact op het leven van de patiënt. De mucovereniging biedt daarom zowel financiële, psychoscociale als praktische steun om het dagelijks leven zo normaal mogelijk te maken.
Daarnaast verdedigen ze ook de belangen van mensen met muco en zorgen ze voor informatieverspreiding en sensibilisering.

Last but not least is de mucovereniging ook een belangrijke motor voor het wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte.

Website

Schrijf je in

Fiets mee

Loop mee

Cases
van klanten

RouteYou

Beter en mooier op pad met RouteYou

  analyse
  strategie
  begeleiding & optimalisatie

Welbi

Helpende handen marketeer
om de hoek

DD Engineering

Engineering the factories of tomorrow

evidence-based

specialisten in strategie

100% gericht op impact