dgtle ingrs zkn commctietrjct 2.0

dgtle ingrs zkn commctietrjct 2.0

INDIGI is een ingenieursbureau gespecialiseerd in digitalisatie van de productieomgeving. Samen tekenden we hun nieuwe communicatietraject uit, en dat is verrassend genoeg niet louter digitaal…

analyse

strategie

I

implementatie

f

optimalisatie

✔ strategische workshops

✔ strategische inhoudsbepaling   

✔ gerichte advertenties

✔ content marketing

✔ beursmateriaal

✔ full-responsive website

✔ newsletters

✔ implementatiebegeleiding

✔ …

Strategische workshops

Productievloeren digitaliseer je niet zonder een plan. Communicatietrajecten ook niet. Aan de hand van strategische workshops en marktonderzoek bepaalden we het wat – wie – hoe – wanneer en goten dit in een duidelijk adviesverslag.

 

Full-responsive website

De hoogstaande, digitale oplossingen van INDIGI munten uit in hun gebruiksgemak en UX, hun website kan dus alleen maar volgen.
En net zoals de digitale dashboards die ze creëren, is ook de website perfect te bekijken op tablet en smartphone.

Klassiek (hartje) digitaal

INDIGI verbindt de klassieke engineering met het digitale tijdperk. We trokken deze lijn door en combineerden klassieke met digitale communicatiemiddelen.
Via printbanners en andere offline tools worden nieuwsgierigen via QR-codes naar de specifieke landingspagina’s op de website gebracht. En via ingenieuze tags kunnen we nu ook meten welke offline én online tools het beste werken. Deze data wordt vervolgens gebruikt om blijvend te optimaliseren.

Flyers

De wereld wordt alsmaar digitaler, industrieën ook. Maar tastbare communicatie zoals persoonlijk contact en flyers blijven belangrijk.
We ontwierpen doelgerichte flyers waarin we het digitale met het klassieke verbonden en zorgden bij het afdrukken voor een klassevolle afwerking. Want als je diensten en producten kwalitatief zijn, moet je communicatie dat ook uitstralen.

Gerichte advertenties

Waar zit je doelgroep? Waarin is die geïnteresseerd? Met welke boodschap komen we naar buiten? En hoe vertalen we die boodschap?
Gericht adverteren is niet alleen een kunst, het is een noodzaak. We brachten alle input in kaart, identificeerden de beste kanalen en stelden gerichte advertenties op.

Bij BDDB zijn we erkend dienstverlener van de Vlaamse Overheid. Dit betekent dat KMO’s voor het gepersonaliseerde advies en de bijhorende implementatiebegeleiding tot 40% financiële steun kunnen krijgen via de subsidiemaatregel van de Vlaamse Overheid (KMO-portefeuille).

Happy engineers

BDDB dachten erg constructief met ons mee en gingen daarbij verder dan wat ik van andere bureaus gewend ben. Zowel wat betreft de grote lijnen als de details. Dankzij hun expertise tilden ze onze communicatie naar een hoger niveau. Wij opteren alvast voor een langetermijn samenwerking!

-Han Desimpelaere

Managing Director

INDIGI is een ingenieursbureau gespecialiseerd in digitalisatie van de productieomgeving.

Hun expertise team ondersteunt allerhande bedrijven actief in zowel proces als discrete manufacturing bij hun transformatietraject richting Industry 4.0.

Locaties: Gent – Ieper – Grobbendonk

Website: www.indigi.be

* In functie van het project doen we indien nodig beroep op externe partijen. Als onafhankelijke speler zijn we aan geen enkel bedrijf, organisatie of bureau verbonden. Voor dit project werkten we samen met Handlangers.

Cases

ESTEE Coating Solutions

Geslaagde rebranding voor dé specialist in poederlakinstallaties

INDIGI

Hoe verbind je klassieke engineering met de digitale wereld?

Seghers Koffiebranders

Gebrand op goeie communicatie, zin in een koffie vol smaak

Waar gaan

we voor?

Bij BDDB ontwikkelen we marketing- en communicatieoplossingen die u concrete resultaten opleveren. En dat hoeft niet per se stukken van mensen te kosten.

Waar maken we

het verschil?

Via bewezen technieken uit de psychologie en met een ruime praktijkervaring. Want zo maken we uw marketing en communicatie doelgerichter en effectiever.

 

Koen

koen@bddb.be

0484 75 79 74

Meer over Koen >

Meer weten? Afspraak maken?

Contacteer ons gerust. We helpen u graag verder.

Adres

Broekstraat 115
9700 Oudenaarde

Bel ons

(+32) 484 75 79 74
(+32) 475 500 246

Mail ons

koen@bddb.be
piet@bddb.be