Wetenschappelijk onderbouwd

Bij BDDB doen we een beroep op de wetenschap bij uitstek die het menselijk gedrag bestudeert: psychologie.

Betere resultaten door wetenschappelijk onderzoek

Misschien helpt handoplegging wel en zijn er waarzeggers die ons gedrag kunnen veranderen. Maar bij BDDB baseren we ons liever op wetenschappelijk onderzoek – zoals psychologie – om tot betere resultaten te komen.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze technieken zijn gebaseerd op de recentste onderzoeken uit de psychologie.

Bij BDDB blijven we nieuwsgierig. Onze boekenkast staat dan ook vol interessante, wetenschappelijk onderbouwde boeken. Benieuwd? We delen onze kennis graag met u in een inspiratiesessie.

Sociale psychologie

De sociale psychologie levert veel inzichten over de dynamiek en de interactie tussen mensen en toont aan hoe we (onbewust) worden beïnvloed door anderen en hoe we van en samen met anderen leren.

Cognitieve psychologie

De cognitieve psychologie bestudeert onder andere ons geheugen en onze herinneringen, hoe we zaken opslaan, hoe we problemen oplossen en hoe we informatie verwerken.           

Neuropsychologie

De neuropsychologie houdt zich bezig met de functies van ons brein en de (al dan niet bewuste) relatie daarvan met ons gedrag.             

Evolutionaire psychologie

In de evolutionaire psychologie worden de psychologische aspecten van de menselijke geest en menselijk gedrag vanuit het oogpunt van de evolutietheorie verklaard.

. . .

Koen

koen@bddb.be

0484 75 79 74

Meer over Koen >

Meer weten? Afspraak maken?

Contacteer ons gerust. We helpen u graag verder.

Adres

Broekstraat 115
9700 Oudenaarde

Bel ons

(+32) 484 75 79 74
(+32) 475 500 246

Mail ons

koen@bddb.be
piet@bddb.be